INCASSO IN NEDERLAND

WIJ INCASSEREN AL UW VORDERINGEN IN NEDERLAND


Bel ons voor gratis advies: 0252 22 52 53

Betaalt uw klant uw facturen niet?

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen tegen gunstige voorwaarden. Onze advocaten hebben te middelen om uw debiteur alsnog te laten betalen.

Wij stellen uw debiteur aansprakelijk voor alle incassokosten. Bij een succesvolle incasso betaalt u niets en krijgt u 100% van uw factuur vergoed.

Een advocaat kan veel meer dan een gewoon incassobureau of een deurwaarder. Een advocaat beheerst het gehele traject, van eerste aanmaning tot de executie van een gerechtelijk vonnis. Uw rekening incasseren wordt door ons snel, efficiënt en doeltreffend gedaan.


ONZE WERKWIJZE IS VERTROUWD

Wij maken duidelijke afspraken met u. Onze tarieven zijn redelijk en transparant. En wij rekenen meteen na het einde van een incasso met u af. Ondertussen heeft u 24/7 on line inzage in uw incasso’s en contact met ons via onze portal.

Steenbergen Incasso betekent voor u:
Geen risico’s, geen getreuzel en geen gedoe! Wel snelheid, prioriteit, service en resultaat!


Inkele tips voor een succesvolle incasso

Wij hebben voor u een stappenplan opgesteld dat u kunt doorlopen voor een succesvolle incasso. U kunt dit stappenplan hier bekijken. Wij hebben er tevens enkele gratis voorbeelden van betalingsherinneringen en aanmaningen bij geplaatst.

Tip 1: Stuur een herinnering en bel uw klant

Vaak helpt het al wanneer u uw debiteur herhaaldelijk aan zijn betalingsverplichtingen herinnert. Dit herinneren kan per e-mail, reguliere post, maar ook per telefoon.

Tip 2: stuur een aanmaning

Het sturen van een aanmaning is een belangrijke stap. U geeft uw debiteur een laatste kans om te betalen, maar waarschuwt hem meteen dat, wanneer hij niet op tijd betaalt, hij incassokosten en rente zal moeten betalen.

Tip 3: check uw algemene voorwaarden

In algemene voorwaarden staan vaak bepalingen over (wan)betaling. Zorg dat u deze bepalingen goed kent en dat u ze naleeft. Dat lijkt logisch, maar wij zien veel bedrijven die op dit vlak grote winst kunnen boeken. U kunt uw algemene voorwaarden ook door ons laten controleren.Bel voor gratis advies

0252 225253

  Peter Steenbergen

  advocaat

  Heeft u vragen?

  Bel gerust:

  0252 - 225253

  Over Steenbergen Incasso

  Steenbergen Incasso is een onderdeel van
  Steenbergen Advocaten B.V.

  Loosterweg 4b
  2215 TL  Voorhout
  T: 0252 225253
  F: 0252 227870
  Kvk: 74462474
  BTW: NL859910994B01

  Op al onze diensten zijn de onze 'Werkwijze Incasso' en de Algemene Voorwaarden van Steenbergen Advocaten van toepassing.

  © 2023 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Search