INCASSO IN HET BUITENLAND

WIJ INCASSEREN AL UW VORDERINGEN IN NEDERLAND


Log In
Bel ons voor gratis advies: 0252 22 52 53

Betaalt uw klant uw facturen niet?

Ook voor het incasseren van vorderingen in het buitenland (internationale incasso) kunt u bij ons terecht. In veel gevallen kunnen wij volgens Nederlands recht incasseren en procederen. Maar wij beschikken eveneens over een netwerk van internationale incasso-advocaten.

Ook voor buitenlandse incasso’s brengen wij alleen een no win no fee provisie in rekening. Dit is het percentage in bijgaand gestaffelde schema, berekend over het geïncasseerde bedrag.

In sommige landen geldt expliciete wet- en regelgeving ten aanzien van incassokosten en rente en/of boetes. Wij volgen die regelgeving en informeren u daar over.

In Fase 2 en Fase 3 procederen en executeren wij het liefst in Nederland, waarbij we afhankelijk zijn van uw algemene voorwaarden, van de feiten in de incassozaak en van de debiteur (locatie(s), vermogen en omstandigheden).

Met een Nederlands vonnis (een executoriale titel) kunnen wij ook in het buitenland betaling door uw debiteur afdwingen. Dit is de goedkoopste en meest praktische manier van procederen met de grootste kans op een snel en positief vonnis. En daarmee is ook de kans op een succesvolle buitenlandse incasso het grootst.

Direct naar

 • Onze werkwijze incasso
 • Tarieven
 • Gratis voorbeeldbrieven
 • Contact
 • Incasso indienen

Bel voor gratis advies

0252 225253

  Over Steenbergen Incasso

  Steenbergen Incasso is een onderdeel van
  Steenbergen Advocaten B.V.

  Loosterweg 4b
  2215 TL  Voorhout
  T: 0252 225253
  F: 0252 227870
  Kvk: 74462474
  BTW: NL859910994B01

  Op al onze diensten zijn de onze 'Werkwijze Incasso' en de Algemene Voorwaarden van Steenbergen Advocaten van toepassing.

  © 2023 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Search